torsdag 28. februar 2013

muffins - tirsdag - jentekveld - skrekkfilm

Ja, jeg skal være med å filme musikalen som skal være på skolen denne helgen, så tirsdag hadde jeg og læreren min litt planlegging og da trengte jeg ikke dra på ski dag, jeg var tidligere hjemme igjen en jeg hadde trodd så jeg bestemte meg for å lage muffins.Jeg seldte melding til noen venninner og spurte om de hadde lyst å komme å spise muffins sånn at jeg hadde noen å lage til. Det hadde de og muffins bakingen var i gang.


Jeg laget en "grunndeig" om er helt nøytral slik at jeg bare kan tilsette smaker og litt sånn etterpå, jeg laget denne deigen selv, egendyrket oppskrift, dette trenger du:
300 g margarin - 200 g sukker - 500 g mel - 3 ss vaniljesukker - 3 ts bakepulver - 3 egg - 1,5 dl melk
Du rører sukker og margarinen, så visper du inn eggene, deretter vaniljesukker og bakepulver, så blander du litt mel og litt melk om en annen til alt er kommet i røren.


Det du da kan gjøre med den nøytrale røren din er å dele den i forskjellige bakeboller, jeg delte den i tre. Hvor du nå tilsetter smak i de forskjellige. Jeg hadde en med kakao (kakaopulver) en med vanilje (vaniljeekstrakt) og en med appelsin (raspet appelsinskall og appelsinsaft fra fersk appelsin). Du bare tilsetter det jeg skrev i parentes her i de forskjellige bollene. NB: pass på at du vet hva som er hva sånn at du kan lage pynt som passer til det muffinsen smaker.
 

1. fra venstre - Sjokolade muffins med kakaosmørkrem og kuttet kokesjokolade
2. fra venstre - Sjokolade muffins med nøytralsmørkrem og nonstopp dryss
3 fra venstre - Appelsin muffins med rosasmørkrem (konditorfarge) og perledryss
4 fra venstre - Appelsin muffins med nøytralsmørkrem og appelsinskallrasp og kuttet kokesjokolade


1. fra venstre - Vanilje muffins med kakaosmørkrem og oreo dryss
2. fra venstre - Vanlilje muffins med nøytralsmørkrem og rosaperle dryss
3 fra venstre - Vanilje muffins med rosasmørkrem (konditorfarge) og hjerte dryss
4 fra venstre -Vanilje muffins med nøytralsmørkrem og perler


Jeg var egentlig veldig fornøyd med alle muffinsene mine, men det var deffinitivt disse [Appelsin muffins med nøytralsmørkrem og appelsinskallrasp og kuttet kokesjokolade] som var min favoritt.

Jeg fikk besøk av fire venninner og vi koste oss med muffins og film, jentekveld! Viss dere lurte på det så så vi smily, kommer anbefaling av den her på bloggen senere. Blogges dere, nå må jeg sove før jeg skal til tannlegen i morgen.

AU.ICA

4 kommentarer:

 1. NAM! Ser kjempe gode ut. Kreativ pynting! Klem oda

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, takk Oda, klem tilbake :)

   Slett
 2. Jeg skal lage slike i dag :) Ønsk meg lykke til ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til, håper du liker dem :) ^^

   Slett